aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα Σαλαμίνα: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για τον Κίσσα

Νέα Σαλαμίνα: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για τον Κίσσα

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έπρεπε να φτάσει στα 31 του χρόνια ο Τάσος Κίσσας για να βρει μόνιμη θέση κάτω από τα δοκάρια! Μετά από επτά συναπτά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και τρία στον Απόλλωνα, ο Κύπριος τερματοφύλακας πήρε τη μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι. Μετακόμισε στη Νέα Σαλαμίνα, ελπίζοντας πως έστω και τώρα, θα πάρει μαζεμένες ευκαιρίες ώστε να αποδείξει την αξία του.

Ο Τάσος Κίσσας, λοιπόν, έφτασε ήδη τις 11 εμφανίσεις με τη φανέλα του προσφυγικού σωματείου στο πρωτάθλημα, κάτι που ασφαλώς αποτελεί ρεκόρ για τον ίδιο, γνωρίζοντας μάλιστα προχθές βράδυ την αποθέωση. Το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας καθώς μέτρησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, μία εξ αυτών σε εκτέλεση πέναλτι του Χουράδο, δίνοντας ουσιαστικά το «φιλί της ζωής» στους ερυθρόλευκους ώστε να φτάσουν, ακολούθως, σε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο Τάσος Κίσσας βγήκε από τη «ναφθαλίνη», καταγράφει για πρώτη φορά μία σειρά αγώνων, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο γιατί αποτέλεσε για πολλά χρόνια μέρος της τριάδας τερματοφυλάκων δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας μας. Έχει πάρα πολλά να προσφέρει, με τη Νέα Σαλαμίνα να φαίνεται πως αποτελεί το… λιμάνι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ