aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Για το «διπλό» στο ΓΣΠ, δεν φοβάται τον ΑΠΟΕΛ

Νέα Σαλαμίνα: Για το «διπλό» στο ΓΣΠ, δεν φοβάται τον ΑΠΟΕΛ

Να παραμείνει αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, κάνοντας άλλο ένα βήμα για να καταλάβει μία θέση στην πρώτη εξάδα. Ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Νέας Σαλαμίνας στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, με τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη να παρουσιάζονται πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη που τους περιμένει.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι από τις 22 Δεκεμβρίου 2019. Τότε, είχαν επιβληθεί στο Μακάρειο Στάδιο του Ολυμπιακού (3-0). Ακολούθως, κέρδισαν εντός έδρας τον Εθνικό Άχνας (3-2), στο Τσίρειο την ΑΕΛ (2-1) και την προηγούμενη αγωνιστική κατέγραψαν την πρώτη βαθμολογική απώλεια απέναντι στο Παραλίμνι (1-1).

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιστεύει πάρα πολύ στους παίκτες του και θεωρεί πως εάν βρεθούν σε καλή μέρα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη τους, τότε μπορούν να αποδράσουν σήμερα από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς.

Παρά το γεγονός πως οι Τζόρντι Σέσαρ και Τζέι Σίμπσον δεν υπολογίζονται ενώ για τον Κύπρο Χριστοφόρου εκφράζονται επιφυλάξεις όσον αφορά στην ετοιμότητά του, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έχει πλειάδα επιλογών. Υπενθυμίζουμε πως οι Ράιαν Τέλφερ και Νταβίδ Ροδρίγκεθ που αποκτήθηκαν προσφάτως, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο υγείας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ