aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝέα Σαλαμίνα-Ερμής 3-1: Νίκη οξυγόνο με τα πρώτα του Τσουκαλά (vid)

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής 3-1: Νίκη οξυγόνο με τα πρώτα του Τσουκαλά (vid)

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έξι παιχνίδια, απέναντι μάλιστα στην ομάδα που νίκησε την προηγούμενη φορά. Επικράτησε 3-1 με ολική ανατροπή του Ερμή, τον οποίον είχε καταβάλει και με 2-1 για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Έτσι, ανέβηκε στους 38 βαθμούς και ελπίζει ότι θα ηττηθεί ο Εθνικός από τη Δόξα στο Μακάρειο, με τον οποίον ισοβαθμεί. Παραμένει πάντως στην ανεπιθύμητη 11η θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία σε σχέση με την ομάδα της Άχνας.

Όσο για τους μαυροκόκκινους, παρέμειναν στους 32 βαθμούς και την προτελευταία θέση, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους για να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία.

Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του «Αμμόχωστος» ήταν ο Τσουκαλάς, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα δύο τέρματά του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και όμως! Όλα άρχισαν ιδανικά για τους τυπικά φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 5’ ο Φόλπρεχτ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι τυπικά γηπεδούχοι, όμως, απάντησαν γρήγορα και σε 13 λεπτά έφεραν τα πάνω κάτω.

Πρώτα έφεραν το ματς στα ίσα με πλασέ του Ντανίλο (9’), ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ στο προβάδισμα. Λίγο αργότερα ο Τσουκαλάς πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Οσέι στο δοκάρι και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ελλαδίτης μέσος πήρε φόρα και στο 49’ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, μεγαλώνοντας το προβάδισμα για τη Νέα Σαλαμίνα και σφραγίζοντας τη νίκη της.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Κωνσταντίνος Μηνά): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Χριστοφόρου, Καμισοκό, Νικολάου (88′ Μπρένο), Τμοβς, Τσουκαλάς, Μουστιβάρ, Σιαθάς (67′ Κρεάν), Οσέι (77′ Σανκό), Ντανίλο.

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Ντίας (46′ Παντελή), Σαντό (28′ Κοβάσεβιτς), Καραγκούνης, Φόλμπρεχτ, Κάταριτς (67′ Βάλπορτ), Κυριακίδης (67′ Παπαθανασίου, 84′ Κύπρου), Σιντιμπέ, Ρουσιάς.

Σκόρερ: Ντανίλο 9′, Τσουκαλάς 18′, 49′ / Φόλπρεχτ 5′

Κίτρινες: Μουστιβάρ, Τσουκαλάς / Σαντό, Ντίας, Παντελή

Αποβολές: – / –

Στάδιο: N. PAPAS GROUP Αμμόχωστος – Επιστροφή.

Διαιτητής: Μαρτσίνιακ Σίμον (Πολωνία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος.

4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας.

VAR: Μούσιαλ Τόμας Άνταμ (Πολωνία).

AVAR: Δημητρίου Βασίλης.

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ

5′ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Φόλπρεχτ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δημητρίου.

9′ ΓΚΟΛ 1-1! Ο Ντανίλο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

18′ ΓΚΟΛ 2-1! Ο Οσέι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσουκαλάς με κεφαλιά έφερε τα πάνω κάτω στο ματς.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

49′ ΓΚΟΛ 3-1! Ο Τσουκαλάς σούταρε και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ