aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα - ΕΝΠ: Διαφορετικοί στόχοι, κοινή θέληση

Νέα Σαλαμίνα – ΕΝΠ: Διαφορετικοί στόχοι, κοινή θέληση

Η Νέα Σαλαμίνα και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα κλείσουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, με παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» απόψε και θα αρχίσει στις 18:00 (Cytavision Sports 3). Διαφορετικοί οι στόχοι τους στο πρωτάθλημα, μα κοινή η θέλησή τους για νίκη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πριν από την αναβολή των παιχνιδιών του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Με τρεις συνεχόμενες νίκες, που την ανέβασαν στην πέμπτη θέση (και μία στο Kύπελλο επί της Πάφος FC), βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Άλλο ένα τρίποντο και θα αυξήσει την πίστη στις τάξεις της για εξασφάλιση θέσης στο α’ γκρουπ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Παραλιμνίου θέλει να δώσει συνέχεια μετά το 1-0 στο ντέρμπι της ουράς απέναντι στη Δόξα. Απόψε θα έχει μάλιστα για δεύτερη φορά στον πάγκο της τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι, ο οποίος πήρε την πρώτη γεύση από τους βυσσινί την περασμένη Τετάρτη στη ρεβάνς Kυπέλλου με τη Δόξα (1-1). Ο Σκοπιανός ελπίζει ότι θα γευτεί το πρώτο τρίποντο της δεύτερης θητείας του.

Όσο για τα αγωνιστικά νέα, δεν είναι πολλά τα προβλήματα για τους δύο προπονητές. Οι Κίνγκσλι Ονουέγκμπου και Ιβάν Φουστάρ έκαναν αγώνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη. Στον αντίποδα, απών θα είναι ο Ερνέστ Σγκίρι, ο οποίος θα εκτίσει απόψε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ