aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Έλαμψαν… ο φευγάτος και ο αναποφάσιστος

Νέα Σαλαμίνα: Έλαμψαν… ο φευγάτος και ο αναποφάσιστος

Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι πραγματοποίησε άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση προχθές στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και σε αυτόν οφείλεται πρωτίστως ο βαθμός που πήρε η Νέα Σαλαμίνα (1-1). Στις πλείστες περιπτώσεις ο Βεσελόφσκι ήταν εντυπωσιακός και κράτησε όσο μπορούσε, ενώ στο 34ο λεπτό πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες πιθανόν επεμβάσεις του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Εκεί που η ΑΕΚ έβαλε ασφυκτική πίεση στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας και πλησίασε στο γκολ, ήρθε η εκπληκτική επέμβαση του για να κρατήσει το μηδέν. Στο γκολ που δέχθηκε φέρει ευθύνη μιας και δεν έκανε αποφασιστική έξοδο, όμως με τη συνολική του εμφάνιση κατάφερε να διορθώσει το λάθος του και απέδειξε πόσο δύσκολο έργο θα έχουν οι ερυθρόλευκοι για να βρουν άξιο αντικαταστάτη ενόψει της νέας σεζόν.

Κατά σύμπτωση, ο άλλος προψεσινός πρωταγωνιστής της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν ο έτερος ποδοσφαιριστής, του οποίου λήγει το συμβόλαιο. Ο Τιάγκο Φερέιρα σκόραρε εις βάρος της ΑΕΚ στο 2’ και έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, πιάνοντας τον Κίνγκσλο Ονουέγκμπου στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του. Υπολογίζεται ότι εντός της εβδομάδας, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα δώσει την απάντησή του για το αν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από τη Νέα Σαλαμίνα.

Όσο για τη συνέχεια; Για πρώτη φορά μετά από καιρό, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν παιχνίδι, στο οποίο δεν θα είναι οι μόνοι αδιάφοροι. Την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΛ, η οποία μετά το σφράγισμα του εισιτηρίου στο Γιουρόπα Λιγκ, σκέφτεται αποκλειστικά τον τελικό κυπέλλου.

Επομένως, το παιχνίδι στο Τσίρειο ίσως αποτελέσει αφορμή για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ώστε να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν τόσο πολύ στα προηγούμενα ματς της σεζόν. Ωστόσο, ώς τότε υπάρχει χρόνος για να αποφασίσει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει. Για την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Ιβάν Φουστάρ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ