aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΝέα Σαλαμίνα-Δόξα: Τώρα είναι κρίσιμο!

Νέα Σαλαμίνα-Δόξα: Τώρα είναι κρίσιμο!

Ήταν που ήταν σημαντικό το σημερινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» για τη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα (19:00, Cytavision 1), έγινε… κρίσιμο μετά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων. Στους «ερυθρόλευκους» δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να πατήσουν το πόδι τους στην εξάδα και να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στο α’ γκρουπ δυναμικότητας στα πλέι οφ, ενώ οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια νέας ήττας, καθώς θα μείνουν αρκετά μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν παραμονή και θα βρίσκονται –όσο κι αν υπάρχει ακόμη δρόμος– προ του φάσματος του υποβιβασμού.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν ετοιμάσει το πλάνο τους, έδωσαν χθες τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες τους και σήμερα αναμένουν να δουν τους παίκτες να φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει αυξημένες επιλογές, καθώς οι Κύπρος Χριστοφόρου και Τζέι Σίμπσον πρόλαβαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Τζόρντι Σέσαρ που έμεινε εκτός.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται και τα νέα αποκτήματα, Ράιαν Τέλφερ, Ρολάντας Μπαραβίκας και Νταβίδ Ροδρίγκεθ. Από πλευρά του Έντουαρντ Ερανοσιάν, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, όμως αναμένεται να προβεί σε ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ