aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα - ΑΣΙΛ: «Ανομβρία» στο… προσφυγικό φιλικό

Νέα Σαλαμίνα – ΑΣΙΛ: «Ανομβρία» στο… προσφυγικό φιλικό

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΣΙΛ λύσης που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος» με τους ερυθρόλευκους να μένουν άσφαιροι για ακόμη ένα ματς, αφού με το ίδιο αποτέλεσμα έληξε και το τεστ απέναντι στην Ομόνοια μία μέρα προηγουμένως (Τρίτη 4/8).

Ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε περισσότερο «ρεζέρβες» και νεαρούς παίκτες από την εφηβική ομάδα της Σαλαμίνας. Έπαιξαν οι Κίσσας, Μπαραβίκας, Αδ. Ανδρέου, Χατζηκωνσταντή, Νικολάου, Ρέινολντς, Αντιόλο, Ποντικός, Χρίστου, Λεμέσιος, Πικής. Για αλλαγές αλλά και για τους παίκτες με τους οποίους έπαιξε ο ΑΣΙΛ δεν υπάρχει ενημέρωση.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος, η ομάδα της Λύσης είχε χαμένο πέναλτι (73’). Θετικό το τεστ και τα συμπεράσματα για τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων Στέλιο Αντωνίου. Τα δύο ημίχρονα ήταν διάρκειας 35 λεπτών μετά από συμφωνία των δύο ομάδων λόγω της ζέστης και της υγρασίας.

Επόμενος φιλικός αγώνας της Σαλαμίνας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» το Σάββατο 8/8 και ώρα 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ