aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΝέα Σαλαμίνα - Ακρίτας 4-1: Έφερε τούμπα το ματς και μπήκε με το δεξί

Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας 4-1: Έφερε τούμπα το ματς και μπήκε με το δεξί

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε 4-1 με ανατροπή τον Ακρίτα στο «Αμμόχωστος» και μπήκε με το δεξί στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Νίκη που ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι φανερώνει το αποτέλεσμα, καθώς τα δύο τελευταία τέρματα σημειώθηκαν στην καθυστέρηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην έβδομη θέση, που τους διατηρεί στην κορυφή του β’ γκρουπ, φτάνοντας στους 41 βαθμούς. Απεναντίας, οι πράσινοι της Χλώρακας έκαναν άλλο ένα βήμα προς τα πίσω, αφού παρέμειναν στους 12 πόντους και στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Και όμως! Όλα άρχισαν ιδανικά για τον ουραγό της βαθμολογίας, αφού πήρε προβάδισμα με αντεπίθεση και πλασέ του Γαβριήλ, έπειτα από πάσα του Τόρες.

Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους με στόχο την ισοφάριση και δικαιώθηκα. Στο 30’ ο Τσίκο τροφοδότησε τον Τιάγκο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το ματς ήρθε τούμπα στο 55’, όταν ο Φράγκος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, την έδωσε στον Τσίκο, αυτός προχώρησε ταχύτατα προς την περιοχή και δεξιά, σέντραρε συρτά και ο Ντορεγκαράι με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους ερυθρόλευκους.

Ο Κουμούρης με δυνατό σουτ στο τέταρτο λεπτό της καθυστέρησης σκόραρε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Τολεμές από το κοντά πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 90’+6, στην τελευταία φάση του ματς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης, Οφόρι (71′ Άδωνη), Μποτεάκ (71′ Κουμούρης), Καρλίτος, Φράγκος (64′ Μαργκάσα),Τσίκο, Τιάγκο (71′ Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι (78′ Τολεμές).

Ακρίτας (Ντάνις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Παουγκέν (68′ Δημοσθένους), Ντραμέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε, Μεντίμορετς, Τόρες, Γαβριήλ, Καραγιάννης (82′ Φούριελ), Αραούχο, Βάσκο Λόπες (60′ Εράσο).

Σκόρερ: Τσίκο 30′, Ντορεγκαράι 55′, Κουμούρης 90’+4, Τολεμές 90’+6 / Γαβιρήλ 16′

Κίτρινες: Οφόρι / Κλεμέντε, Γαβριήλ, Ντραμέ

Αποβολές: – / –

Στάδιο: N. PAPAS GROUP Αμμόχωστος – Επιστροφή

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

Β’ Βοηθός: Βασιλείου Αδάμος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ