aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΝέα Σαλαμίνα - Αχυρώνας: Πρόκριση με... ιπτάμενο Σιρίνο!

Νέα Σαλαμίνα – Αχυρώνας: Πρόκριση με… ιπτάμενο Σιρίνο!

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Νέα Σαλαμίνα στην α’ φάση του κυπέλλου απέναντι στον Αχυρώνα. Στον μονό αγώνα τους απέναντι στην ομάδα του Λιοπετρίου, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1 στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανίλο Σιρίνο που πέτυχε χατ τρικ (το τέταρτο και τελευταίο σημείωσε ο Κρεάν). Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Ντάουσον μειώνοντας προσωρινά σε 1-2.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της δεύτερης σε τάξη διοργάνωσης και αφότου ολοκληρωθεί η α’ φάση, θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους σε έναν θεσμό που τους ενδιαφέρει και που εδώ και χρόνια ψάχνουν έναν τρόπο να κυνηγήσουν τη διάκριση.

Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανίλο στο 29′, στη συνέχεια έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 75′, ο Αχυρώνας μείωσε με λάθος του Κίσσα, ο οποίος έδωσε λανθασμένη πάσα στον Ντόουσον και αυτός με σουτ έκανε το 1-2 στο 78′. Όμως στο 85′ αύξησε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ ο Ντανίλο και στο 90′ ο Κρεάν διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σεργίου, Ανδρέου, Βαρέλα, Ντανίλο, Πικής (66′ Κρεάν), Νικολάου, Σιαθάς, Μπαραβίκας, Χριστοφόρου, Σανκό (70′ Βινίσιους).

Αχυρώνας: Λοΐζου, Αριστοτέλους, Μενσά (58′ Λάμπρου), Δανιήλ, Ταύρου, Στυλιανού, Ελευθερίου (66′ Σεμιρτζίδης), Κούρτης, Μαρτή, Οικονόμου, Δημοσθένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ