aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝέα δυναμική στην εμπροσθοφυλακή του

Νέα δυναμική στην εμπροσθοφυλακή του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αυξήθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερμή. Οι δυο τελευταίοι χρονικά είναι οι γνώριμοι Ιφεάνι Ονίλο και Γιώργος Λαμπρόπουλος, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον σύλλογο της Αραδίππου, όμως θεωρούνται «φτεροπόδαροι».

Η επιστροφή του Ονίλο αναμένεται να δώσει νέα δυναμική στην επιθετική γραμμή του Ερμή. Ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει δείγματα γραφής στην προ διετίας παρουσία του στην ομάδα της Αραδίππου, σημειώνοντας 15 γκολ.

Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Αραδίππου. Πέρσι είχε αρχίσει τη σεζόν αγωνιζόμενος στην Αλ Φαϊσάλι της Σαουδικής Αραβίας αλλά κάτι στράβωσε και η συνεργασία των δύο πλευρών δεν συνεχίστηκε.

Πέρα από τον Ονίλο, ο Ερμής απέκτησε και τον Ελλαδίτη μεσοαμυντικό Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημά μας και πέρσι είχε φορέσει τη φανέλα της Αγίας Νάπας. Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις, με την ποιότητα και τις εμπειρίες του, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά στον Γουίκς, είναι σε επαφές με την Καμπάλα και αν τα βρουν οι δυο πλευρές, θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα του Αζερμπαϊτζάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ