aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα δεδομένα για τον δεξιό μπακ

Νέα δεδομένα για τον δεξιό μπακ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι αποφάσεις για ακόμη μία λύση στο δεξί άκρο της άμυνας της Νέας Σαλαμίνας αλλάζουν σε τακτική βάση. Από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης, οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να «χωρέσουν» άλλον έναν παίκτη της συγκεκριμένης θέσης, στο ποσό που αποφασίστηκε για δαπάνη μετεγγραφών.

Το νεότερο που προκύπτει είναι ότι ο Μάκης Παπαϊωάννου άνοιξε ξανά το κεφάλαιο. Μάλιστα, προσπαθεί να υλοποιήσει τη μετεγγραφή πριν από την ερχόμενη Δευτέρα, που είναι ορισμένη η έναρξη των προπονήσεων.

Η ιστορία άρχισε με τον Σάλομον Γκράιμς, ο οποίος ήταν στο πλάνο για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μετά την πάροδο περίπου ενός μήνα, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αργότερα, αποφασίστηκε η πλήρωση της θέση με Κύπριο και ο Ζαχαρίας Θεοδώρου βρέθηκε μιαν ανάσα από το «Αμμόχωστος». Το πλάνο άλλαξε ξανά, όμως, με προοπτική να δοκιμαστεί στη θέση ο Ιωάννης Κούσουλος (φωτό) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τελικά, ο Παπαϊωάννου και ο Εουτζέν Νεαγκόε έκαναν… τέταρτη σκέψη, σύμφωνα με την οποίαν θα αναζητηθεί κλασικός δεξιός μπακ. Οι πληροφορίες μας θέλουν τον τεχνικό διευθυντή της Νέας Σαλαμίνας να ρίχνει δίκτυα για την απόκτηση ξένου.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Κούσουλο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου θεωρούν το θέμα… κλειστό μέχρι νεωτέρας. Αν δεν επανέλθουν με σημαντικά βελτιωμένη προσφορά οι Λαρνακείς, κοντά στο ποσό της ρήτρας που προνοεί το συμβόλαιό του (€110.000), δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του.

Χωρίς Μακρίεφ

Στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, θα απουσιάσει ο Ντίμιταρ Μακρίεφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός ζήτησε άδεια μέχρι την 9η Ιουλίου και η διοίκηση δεν του χάλασε χατίρι. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων αναμένεται να δώσουν «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2016-17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ