aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουNάρκοτεστ, άλκοτεστ και κάμερες στα γήπεδα - Συνοδεία Αστυνομίας οι μετακινήσεις οργανωμένων

Nάρκοτεστ, άλκοτεστ και κάμερες στα γήπεδα – Συνοδεία Αστυνομίας οι μετακινήσεις οργανωμένων

Τις πληροφορίες του philenews.com για τοποθέτηση συστημάτων παρακολούθησης σε αγωνιστικούς χώρους, καθώς επίσης και τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας για διενέργεια άλκοτεστ και νάρκοτεστ, επιβεβαίωσε η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Η κα. Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης τα μέτρα της Κυβέρνησης για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους, όπως αποφασίστηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, λόγω της εκτεταμένης συζήτησης για τη βία στα γήπεδα, η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί αύριο στη 1μμ για να μπορέσουν να συζητηθούν τα εκκρεμούντα ζητήματα.

«Νάρκοτεστ και άλκοτεστ στα γήπεδα για να λυθούν τα χέρια της Αστυνομίας και να δράσει. Η Αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά σε ποιους θα κάνει το τεστ και δεν θα γίνεται σε όλους τους φιλάθλους. Έσχατο μέτρο η ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων. Τα μέτρα έχουν άμεση εφαρμογή, όσα δεν χρειάζονται νομοθετική ρύθμιση», δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης.

Διαβάστε αναλυτικά τα οκτώ μέτρα για πάταξη της βίας: Αυτά είναι μέτρα της Κυβέρνησης για πάταξη της βίας στα γήπεδα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ