«Να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι…»

Δηλώσεις για τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στη Γάνδη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

«Πρόκειται για πολύ δύσκολο εγχείρημα. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο, να δώσουμε το άπαν των δυνάμεών μας απέναντι σε έναν αντίπαλο, που η δυναμικότητά του ίσως να μην αντικατοπτρίζει τη φάση την οποία καλείται να δώσει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Απέναντί μας έχουμε πολύ επικίνδυνο αντίπαλο στην κόντρα επίθεση, με αυτοματισμούς, γεγονός που τόνισε και ο προπονητής μας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος θα έχει και όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του».

Αναφορικά για το κλειδί της επιτυχίας, ανέφερε: «Ουσιαστικά, καλούμαστε να μη χάσουμε ούτε λεπτό τη συγκέντρωσή μας, να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Βρισκόμασταν για τρεις συνεχόμενες χρονιές στους αδύνατους και προκριθήκαμε, κάτι που δείχνει πως η ομάδα δεν βλέπει ετικέτες και κάνει πάντα το παιχνίδι της».

Σχολιάζοντας το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς, είπε: «Ένα στολίδι, πανέμορφο πραγματικά, σου εξάπτει την περιέργεια να το επισκεφθείς. Η Γάνδη έχει πολυάριθμους κατόχους διαρκείας και στα εντός έδρας παιχνίδια είναι σχεδόν πάντα κατάμεστο».

ΜΕΣΩΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ