Μπεν Σιμόν: «Τα συμβόλαια ήταν έτοιμα και την άλλη μέρα αγοράσαμε 15 βαλίτσες και φύγαμε»

Έβγαλε πικρία ο Ραν Μπεν Σιμόν για το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την Εθνική Κύπρου. Ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος εργάστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για περίπου 2½ χρόνια χωρίς ωστόσο να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα μας σε τελική φάση, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il». Μεταξύ άλλων, ο 50χρονος προπονητής ρωτήθηκε για την απόφασή του να εργαστεί στην πατρίδα μας για δεύτερη φορά στην καριέρα του και για τους λόγους της αποχώρησής του από την Εθνική μας ομάδα.

«Τη δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ στην Κύπρο, ήταν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Κύπρου. Ένιωθα θλίψη που έπρεπε να φύγω από την Ασντόντ, επειδή τα πηγαίναμε καλά τους προηγούμενους τρεις μήνες. Ένιωσα, όμως, ότι έπρεπε να αποδεχθώ την πρόταση. Ήταν καλό για εμένα και ταυτόχρονα δύσκολο γιατί συνειδητοποίησα ότι έκανα κακό στη Ασντόντ», είπε αρχικά.

Και συνεχίζοντας, απάντησε σε ερώτηση γιατί δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την Εθνική Κύπρου. «Είχαν ετοιμαστεί τα χαρτιά, υπήρχε ένα συμβόλαιο που θα υπογράφαμε για άλλα δύο χρόνια, αλλά τα πράγματα στράβωσαν στο τέλος. Τα παιδιά μου πήγαιναν εκεί σχολείο, είχαμε ήδη ενοικιάσει σπίτι και αυτοκίνητα και μια μέρα έπρεπε να μαζέψω τα πάντα και να επιστρέψω στο Ασντόντ. Η σύζυγός μου και εγώ πήγαμε και αγοράσαμε 15 μεγάλες βαλίτσες για να πακετάρουμε τα πάντα και να φύγουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ