Μουσκάλλης: «Συγκυριακά τυχερός ο Ιδιάκεθ, με Ιραόλα έπαιζε καλύτερα, αλλά…»

Το «Goal» επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μουσκάλλη, για να δώσει τη δική του εξήγηση για την αλλαγή που παρουσιάζει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιδιάκεθ σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Ιραόλα. Θα λέγαμε ότι, με τα όσα ανέφερε, μας ξάφνιασε...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΚ επί Ιδιάκεθ έχει συμπληρώσει 11 παιχνίδια αήττητη. Οκτώ στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο. Συνολικά μετρά έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Παρουσιάζει μια σταθερότητα στο παιχνίδι της και στα αποτελέσματά της. Το «Goal» επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μουσκάλλη, για να δώσει τη δική του εξήγηση για την αλλαγή που παρουσιάζει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιδιάκεθ σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Ιραόλα. Θα λέγαμε ότι, με τα όσα ανέφερε, μας ξάφνιασε.

«Με τον Ιραόλα το παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν καλύτερο. Έπαιζε γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Ο Ιραόλα ήταν μικρός, άπειρος και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κούραση που επήλθε στην ομάδα, λόγω της εξουθένωσης, ψυχολογικής, πνευματικής και αγωνιστικής, από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παρόλο που είχε τη στήριξη της διοίκησης, δεν τα κατάφερε».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον Ιδιάκεθ. «Φάνηκε τυχερός αφού με την έλευσή του η “κοιλιά” που έκανε η ΑΕΚ άρχισε να υποχωρεί και η ομάδα βρέθηκε εκ νέου σε ανοδική πορεία. Συγκυριακά, λοιπόν, φάνηκε τυχερός και με την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα», σχολίασε ο κ. Μουσκάλλης. Ακόμη, για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιδιάκεθ, επισήμανε: «Επανέφερε και πάλι παιχνίδι με οργάνωση, χωρίς ρίσκο και με γεμάτη αμυντική διάθεση και το φορμάρισμα των καλών επιθετικών που έχει στο ρόστερ. Πλέον, είναι ισορροπημένο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Παράλληλα, με την καλή επικοινωνία που έχει με τους ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας τους πλείστους από την προηγούμενη θητεία του, κατάφερε να δώσει πνοή».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ