aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜολ: «Ο Κίρζης αξίζει το πρωτάθλημα – Έχω προτάσεις από την Κύπρο»

Μολ: «Ο Κίρζης αξίζει το πρωτάθλημα – Έχω προτάσεις από την Κύπρο»

Ο Ζόελ Μολ είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Ελβετός τερματοφύλακας με θητεία σε Πάφο, Απόλλωνα και ΑΕΚ γνωρίζει πλέον αρκετά για το κυπριακό πρωτάθλημα και μιλώντας στην εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision δεν είχε πρόβλημα να πει ότι ο αξίζει τον τίτλο ο Απόλλωνας και ο πρόεδρός του.

«Πέρασα πολύ καλά στην Πάφος FC και τον Απόλλωνα. Ο κ. Κίρζης είναι ένας άνθρωπος στον οποίο αξίζει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτή η διαφορά που έχει ο Απόλλωνας αν και θα γίνει σκληρή μάχη του δίνει πλεονέκτημα» είπε ο Ελβετός τερματοφύλακας και ακολούθως κλήθηκε να προβλέψει ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Απόλλων και ΑΕΚ θα πάνε μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να υποβαθμίσω το ΑΠΟΕΛ με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο. Η ΑΕΚ έχει τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά θα είναι εκεί μέχρι το τέλος», σημείωσε ο πορτιέρε των μαυροπράσινων.

Ο Μολ αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από την Κύπρο, δίχως να κατονομάσει από πού και ανέφερε ότι θα ήθελε να παραμείνει στο νησί μας όπου περνά υπέροχα ο ίδιος και η οικογένειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ