Μιτρέφσκι και Ριέρα προ των πυλών

Κεντρικός αμυντικός, μέσος και εξτρέμ, είναι οι θέσεις που επείγουν να καλύψει η ομάδα της ΕΝΠ. Οι δύο από τις τρεις πιο πάνω θέσεις είναι πολύ κοντά στο να βρουν κάτοχο. Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην Κύπρο ο Ρίστο Μιτρέφσκι και είναι σε επαφές με του βυσσινί για να υπάρξει κατάληξη και να συνάψουν συνεργασία.

Πρόκειται για 27χρονο Σκοπιανό, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Χάποελ Χάιφα. Ο ύψους 1.87μ. αμυντικός φαντάζει ως ιδανική επιλογή και απομένει να πέσουν οι υπογραφές.

Όσο για τον μέσο ποδοσφαιριστή, αυτός εκτός απροόπτου να είναι ο Ριέρα. Ο Ισπανός βρίσκεται στην Κύπρο και καταβάλλεται προσπάθεια οι δυο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία και να συνεργαστούν για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. Ποδοσφαιριστής που γνωρίζουν πολύ καλά στο Παραλίμνι, ο ίδιος το περιβάλλον και τα αποδυτήρια και εάν δώσουν τα χέρια, θα αποτελέσει μια καλή λύση για την ομάδα του Κοσμά. Εάν υλοποιηθούν οι δύο πιο πάνω μετεγγραφές, θα απομένει η προσθήκη εξτρέμ, για την οποία θα πρέπει να «τρέξουν» στο Παραλίμνι.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ