aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜηνά: «Την χρειαζόμασταν...» - Δασκαλάκης: «Για ακόμα μια φορά πληρώσαμε...»

Μηνά: «Την χρειαζόμασταν…» – Δασκαλάκης: «Για ακόμα μια φορά πληρώσαμε…»

Νίκη την οποία χρειάζονταν όλοι και ιδιαίτερα ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας, χαρακτήρισε την σημερινή επί του Ερμή ο προπονητής των ερυθρολεύκων Κωνσταντίνος Μηνά. Τόνισε πως από αύριο το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και βλέπουν το ματς της Τετάρτης.

Την άποψη πως ο Ερμής για μια ακόμα φορά πλήρωσε τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά το ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν μεγάλη θέληση, τόσο για να ισοφαρίσουν αρχικά όσο και για να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μηνά:

«Ξεκίνησε πιο δυνατά θεωρώ ο Ερμής και δίκαια σκόραρε,όμως ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα  να ανατρέψουν την κατάσταση και να έχουν υψηλή απόδοση για μεγάλη διάρκεια του αγώνα. Αυτό ζητήσαμε βασικά, γιατί ο πιο ασφαλής τρόπος για να έχεις αποτέλεσμα είναι μέσω της διάρκειας της απόδοσης. Αυτό το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν νίκη την οποία χρειαζόμασταν όλοι και ιδιαίτερα ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Είπα στους ποδοσφαιριστές πως έχουν αυτή τη νύχτα και μόνο, για να χαλαρώσουν και από αύριο αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Από αύριο βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης και τίποτα περισσότερο».

Για τα σημάδια κόπωσης: «Ναι με προβληματίζει όμως πρέπει να πω πως όλοι αντίπαλοι στο γκρουπ είναι πολύ καλού επιπέδου. Ήταν πολύ δύσκολοσήμερα αυτό που έγινε, δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού για ενενήντα λεπτά. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά και τακτικά ότι ο αντίπαλος θα σε σπρώξει πίσω. Οι θέσεις που έπαιρναν μέσα στις γραμμές, με λίγο ρίσκο για να βγάλουν επιθέσεις παραπάνω μας δυσκόλεψαν. Από την άλλη σέβομαι τους αντιπάλους. Αυτό συμβαίνει και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω της ποιότητας του αντιπάλου και της ψυχολογίας. Εννοείται όμως ότι πρέπει να το δω…»

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Δασκαλάκης:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι και οι δύο ομάδες το θέλαμε. Η ομάδα μου θεωρώ ότι με βάση τη προετοιμασία μας μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε. Δείξαμε μεγάλη θέληση, όμως δύο λάθη για ακόμα μια φορά τα πληρώσαμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε.

Στην αρχή του δευτέρου ημίχρονου όμως δεχτήκαμε και τρίτο γκολ που μας στοίχησε. Προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα έχει ακόμη πέντε παιχνίδια και θα παλέψουμε. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρας μας, με Ένωση και Καρμιώτισσα για να έχουμε ελπίδες παραμονής. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε φορά σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να μειώσουμε τα λάθη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ