aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιλόγεβιτς: «Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κάτι τέτοιο – Δεν κλαίμε, πάμε παρακάτω»

Μιλόγεβιτς: «Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κάτι τέτοιο – Δεν κλαίμε, πάμε παρακάτω»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπήρχαν πράγματα που δεν του άρεσαν, ενώ ευχήθηκε να μην αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του Κοσταντίνοφ.

Η αρχική τοποθέτηση: «Είδαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Πιο πολύ με ανησυχεί και με στεναχωρεί ο τραυματισμός του Κονσταντίνοφ. Ελπίζω να μην έχουμε ακόμα ένα σοβαρό τραυματισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει αυτή τη χρονιά. Χάσαμε και τον Σούσιτς με αναγκαστική αλλαγή. Ήταν ένα ντέρμπι, έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια. Σίγουρα κάθε βαθμός μετράει. Αν δεν πάρεις τρεις βαθμούς, πάντα είναι καλό να πάρεις έναν. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα υπήρχαν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε και κάποιες προϋποθέσεις για το 2-0. Μου άρεσε ότι οι παίκτες κυνήγησαν το γκολ στις καθυστερήσεις, αυτό δείχνει ότι έχουν χαρακτήρα».

Τι έφταιξε για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: «Μας λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες. Η Ομόνοια δεν είχε να χάσει τίποτα, ρίσκαρε. Εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε την τελική πάσα. Είχαμε και τον Μπεν, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερες τελικές στο τέρμα. Οι δυο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικό στόχο. Το ζητούμενο είναι να μαζεύεις τους βαθμούς».

Η διακοπή που ακολουθεί μετά την Πάφο έρχεται στο κατάλληλο σημείο; «Αν θα είναι καλό για εμάς ή όχι δεν το ξέρω. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τέτοια κατάσταση με τραυματισμούς. Φοβάμαι πάρα πολύ για τον Κονσταντίνοφ, παρακαλώ τον Θεό να είναι καλά το παιδί. Τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται. Μας πείραξε πάρα πολύ, στα αποδυτήρια είναι κατεβασμένα τα κεφάλια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά και παρακαλώ να μην είναι κάτι σοβαρό. Νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πραγματικά βρισκόμαστε σε πάρα δύσκολη θέση γιατί έχουμε προβλήματα. Αλλά δεν θα κλαίμε, πάμε παρακάτω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ