aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜιλόγεβιτς: «Αυτό που περιμέναμε η Ανόρθωση, ήρθε για το αποτελέσμα με 9 παίκτες πίσω από...

Μιλόγεβιτς: «Αυτό που περιμέναμε η Ανόρθωση, ήρθε για το αποτελέσμα με 9 παίκτες πίσω από την μπάλα»

Δύσκολη και δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη (1-0) του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της προσφυγικής ομάδας, τις μετεγγραφές αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

Αρχικά: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, μια δίκαιη και δύσκολη νίκη. Εύχομαι ότι καλύτερο στην Ανόρθωση. Αυτό που περιμέναμε να δούμε από την Ανόρθωση, το είδαμε. Ήρθε για να πάρει το αποτέλεσμα με ένα διπλό μπλοκ και 9 παίκτες πίσω από τημ μπάλα. Είχαμε υπομονή αλλά σε κάποια σημεία ήμασταν βιαστικοί. Θέλαμε να ελέγξουμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω άλλοθι για κάτι αλλά με στεναχωρεί που έχουμε πολλούς ανεξήγητους τραυματισμούς. Θα δούμε και αύριο τις εξετάσεις του Βιγιαφάνες αλλά φοβάμαι ότι το παιδί έπαθε ζημιά. Στα καλά καθούμενα χάσαμε και τον Ντονγκαλά».

Στο β’ μέρος δώσατε χώρο στην Ανόρθωση, ήταν οδηγία σας ή έτσι γύρισε το παιχνίδι; «Η Ανόρθωση δεν ρίσκαρε όσο έπρεπε και δεν είχαμε τόση πίεση αλλά αυτοί οι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, πχ ο Σατσιάς παίζει δεκάρι. Σίγουρα ήταν και κούραση, κάποιοι παίκτες δεν ήταν και στη μέρα τους, να λέμε την αλήθεια. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και δόξα τω Θεό το κρατήσαμε. Η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα. Δεν γίναμε σούπερα ομάδα εμείς. Κρατάμε την επαγγελματική νίκη, τίποτα άλλο».

Πόσο κοντά είναι η ομάδα στα δικά σας στάνταρ; «Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε, δεν μπορούν να βρούνε ρυθμό οι παίκτες μου. Ένας παίκτης για να βρει ρυθμό πρέπει να παίζει παιχνίδια. Έχουμε πολλά προβλήματα, χάνουμε εύκολα παίκτες με τραυματισμό. Σήμερα μάλλον χάσαμε και τον Βιγιαφάνες. Κάθε φορά την εντεκάδα την… κάνει ο γιατρός, για ποιο στάνταρ μιλάμε;».

Θα εξαντλήσετε το δικαίωμα με όλες τις μετεγγραφές που δικαιούστε; «Θα δούμε, θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Πάντα οι μεταγραφές, είναι μετεγγραφές».

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στο τέλος φώναξε ένα σύνθημα με το όνομά σας, πριν χρόνια ήταν το ίδιο σύνθημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τι σημαίνει για εσάς; «Είναι ωραίο όταν φωνάζουν το όνομά μου αλλά είμαι μόνο ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Σίγουρα είναι κάτι ωραίο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε τεράστιο έργο και κανένας δεν μπορεί να τον φτάσει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τον είχα σαν προπονητή, ο Ιβάν είναι τεράστιος άνθρωπος και προπονητής, έμαθα πολλά όταν τον είχα προπονητή μου. Του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα γιατί το αξίζει».

Ένα σχόλιο για τον χαμό του μεγάλου Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για τους Σέρβους. Σαν παίκτης έδωσε πολλά στην προηγούμενη ομάδα μου, τον Ερυθρό Αστέρα. Έδωσε πολλά και σαν προπονητής και σαν ποδοσφαιριστής, πολύ άδικο που μας άφησε σε αυτή την ηλικία. Άφησε ένα μεγάλο έργο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να είναι καλά εκεί που πήγε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ