«Μίλησα με τον Χαλένιους, περίμεναν να αρχίσει, δεν ξέρω γιατί έγινε αποδεκτό»

Δηλώσεις από τον Ναχίρ Μπεσάρα...

Ο Ναχίρ Μπεσάρα ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία φέτος στην Πάφος FC και δεν γνωρίζει κανείς ακόμη αν θα παραμείνει και στη νέα σεζόν ή όχι (πιο δύσκολο το πρώτο), μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (fotbolltransfers.com) και αναφέρθηκε και στην εξέλιξη με την διακοπή του πρωταθλήματος.

«Αποφάσισαν να διακόψουν το πρωτάθλημα και η φετινή σεζόν τελείωσε. Το αποφάσισαν την περασμένη Παρασκευή και δεν ξέρω πως αυτό έγινε αποδεκτό από όλους (σ.σ. από τους περισσότερους). Μίλησα με τον Λίνους Χαλένιους του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχε στο α’ γκρουπ με τις ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα και περίμεναν να αγωνιστούν, αλλά με την διακοπή κρατήθηκε η σειρά των ομάδων στη βαθμολογία και η Ομόνοια θεωρείται πρωταθλήτρια», δήλωσε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

«Σκέφτομαι το άμεσο μέλλον και τι θα συμβεί τώρα με αυτή την κατάσταση, είμαι ανοικτός τις περισσότερες φορές (σ.σ. εννοεί σε προτάσεις). Είναι δύσκολο να αποφασίσω για κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν την περίπτωση, όταν πολλά πρωταθλήματα δεν παίζουν καν», λέει μεταξύ άλλων όσον αφορά στο μέλλον του.

Επίσης, ο 29χρονος μέσος άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία αφού οι ομάδες στην πατρίδα του αποτελούν εναλλακτική λύση για το μέλλον του και θα ήταν ωραίο να επιστρέψει έστω για λίγο σπίτι του.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ