Μιχαηλίδης: «Το γήπεδο της Λεμεσού θα είναι έτοιμο το 2022»

Στον Super Sport (104.0) μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο στο γήπεδο Λεμεσού και είπε πως τον Αύγουστο του 2022 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί της ομάδας της πόλης.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε πως ο ΚΟΑ έχει κάποιες σκέψεις με σκοπό να εκμεταλλευτεί καλύτερα τα βοηθητικά του Μακαρείου σταδίου.

Αναλυτικά:

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τα μπάζα και τους μελετητές και νομίζαμε ότι θα τα… τουμπάρουμε. Τώρα, όμως βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο κόσμος είναι δύσπιστος, όμως τον δικαιολογούμε. Ξεκινήσαμε, οι εργασίες είναι εκεί, η πολιτεία έχει τον προϋπολογισμό. Για το κόστος, θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Δεν θα είναι όμως μεγάλες διαφορές».

Για το χρονοδιάγραμμα: «Αν όλα πάνε καλά και έχουμε ομάδες της Λεμεσού στην Ευρώπη, το καλοκαίρι του 2022 θα δώσουν, τα παιχνίδια, με κάθε επιφύλαξη, στο νέο γήπεδο. Οπωσδήποτε, τη σεζόν 2022-23, θα δώσουν εκεί τα παιχνίδια τους».

Για το οδικό δίκτυο: «Αρχές του 2022 θα ολοκληρωθεί και αυτό το έργο. Ανέλαβε προσωπικά και ο Υπουργός Μεταφορών. Όλα θα πάνε καλά».

Αν είναι στο πλάνο να χτιστούν νέα γήπεδα: «Είναι μια σκέψη που κάνουμε και μια μελέτη που ετοιμάζουμε. Έχουμε κάποιες σκέψεις, όπως για παράδειγμα τα βοηθητικά του Μακαρείου για να φιλοξενούν ομάδες των μικρών κατηγοριών και τις προσφυγικές. Κάνουμε μελέτες και ελπίζουμε να παρουσιάσουμε αριθμούς. Οι σκέψεις υπάρχουν, έχουμε κατά νου, κάποια πράγματα. Η λογική να χτίζονται δύο γήπεδα σε κάθε κοινότητα, ένα για τους δεξιούς και ένα για τους αριστερούς, αυτό τελείωσε. Αν μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να συνενωθούν κάποιες ομάδες σε κάποιες κοινότητες, ίσως αυτό βοηθήσει πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ