aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜιχαηλίδης: «Συγγνώμη από τους πολίτες της Λεμεσού»

Μιχαηλίδης: «Συγγνώμη από τους πολίτες της Λεμεσού»

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου Λεμεσού, κατά τον οποίο ζήτησε συγγνώμη από τους πολιτες της Λεμεσού…

Ο χαιρετισμός του Ανδρέα Μιχαηλίδη:

«Με αίσθημα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης σας καλώ όλους. Ιστορική μέρα, μέρα γιορτής για τον κυπριακό αθλητισμό. Αποκαθιστούμε με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη ενός σύγχρονου γηπέδου στη Λεμεσό. Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι κερκίδες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 10800 φιλάθλους. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το οδικό δίκτυο.

Απευθύνω μια ειλικρινή συγνώμη προς τους πολίτες της Λεμεσού, αναγνωρίζοντας ότι το γηπεδό ζήτημα όντως σας ταλάνιζε για δεκαετίες. Σας ευχαριστώ για την υπομονή.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια νέα μέρα για τη Λεμεσό.

Σε αυτή τη μακρά προσπάθεια είχαμε συνεχώς στο πλευρό μας τον Νίκο Αναστασιάδη. Φίλε πρόεδρε, εκ μέρους του φίλαθλου κοινού της Λεμεσού σας εκφράζω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη.

Οι αρχιτέκτονες, οι μελετητές και οι εργολάβοι έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ.

Υπήρξαν προβλήματα και είναι αναπόφευκτο σε ένα τέτοιο έργο. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις είχαν αποτέλεσμα της αυξήσεις στο κόστος.

Παραδίδουμε ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Καλορίζικο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ