aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜιχαηλίδης στη Cablenet: Αποκάλυψε γραμμή υποστήριξης αθλητών λόγω… Μίλιαν

Μιχαηλίδης στη Cablenet: Αποκάλυψε γραμμή υποστήριξης αθλητών λόγω… Μίλιαν

Στην εκπομπή «Assist» με την Άντρεα Καφά, ήταν φιλοξενούμενος ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές οι οποίοι λόγω περιοριστικών μέτρων ακόμη δεν επέστρεψαν στις προπονήσεις και εξέφρασε την ελπίδα με επιφύλαξη ότι αυτό θα είναι εφικτό νωρίτερα από την ημερομηνία που καθορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας στα περιοριστικά μέτρα.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μίλιαν Μιρντάκοβιτς, με τον οποίον ο κ. Μιχαηλίδης συνεργάστηκε στον Απόλλωνα και τον είχε ποδοσφαιριστή του στο παρελθόν, λέγοντας πως ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο Σέρβος παίκτης στα 38 του συγκλόνισε και σόκαρε τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό.

«Με συγκλόνισε, μας σκόραρε, ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή και είχε πολλά χρόνια μπροστά του, Δεν περίμενα να έρθει το τέλος στη ζωή του στα 38 του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Δεν είχε επαφή μαζί του από τον καιρό που διακόψαμε στον Απόλλωνα, έχασα τα ίχνη του, αλλά άκουγα κατά καιρούς πως ήταν μάνατζερ παικτών και χαιρόμουν που ήταν ακόμη στο χώρο. Δεν ήξερα πως είχε προβλήματα. Μιλούσα με έναν παλιό μου ποδοσφαιριστή και μου έλεγε ότι όταν τελειώσει την καριέρα του ένας παίκτης και δεν έχει προνοήσει για το επόμενο βήμα στο χώρο, η κατάθλιψη κι ο αλκοολισμός είναι πολύ κοντά και πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό από όλους μας όσο μπορούμε», είπε και ακολούθως προέβη σε μία αποκάλυψη για κάποιες σκέψεις του ιδίου:

Με βασάνισα μέσα στο σαββατοκύριακο πολύ ο θάνατος του Μιρντάκοβιτς. Από το ρόστερ που είχα τότε στον Απόλλωνα αν με ρωτούσε κανείς να προβλέψω αν κάποιος έφτανε σε τραγικό τέλος, δεν θα υπολόγιζα σε καμιά περίπτωση τον Μίλιαν. Πολύ μεγάλη η απώλεια του και λυπάμαι αφάνταστα με βασάνισε και θα κοιτάξουμε στον ΚΟΑ μαζί με κάποια υπουργεία που εμπλέκονται, αν μπορούμε να παρουσιάσουμε μια γραμμή στήριξης για όσους σταματούν τον αθλητισμό και μπορεί να κινδυνέψουν από αλκοολισμό ή κατάθλιψη. Υπάρχουν υπηρεσίες να το εξειδικεύσουν, θα μιλήσω με Υπουργό Παιδείας και Εργασίας αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να στηρίξουμε τέτοια παιδιά που πιθανόν μπουν σε λανθασμένο δρόμο να αποφύγουν κάτι τέτοιο».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στο γήπεδο της Λεμεσού και σε κλειστά γήπεδα που χρειάζονται συντήρηση: «Άναψε νωρίς το πράσινο φως για να συνεχιστούν τα έργα στο γήπεδο της Λεμεσού, έγινε ξανά ξενάγηση από αντιπροσωπεία του ΚΟΑ πρόσφατα και επικρατεί ικανοποίηση που προσχωρούν κανονικά τα έργα. Είναι σε εξέλιξη οι επιδιορθώσεις στο πολυπροπονητήριο στη Λευκωσία και στο “Σπύρος Κυπριανού” στη Λεμεσό τα οποία πλήγηκαν από το πέρασμα του χρόνου και τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Το ίδιο θα γίνει και με το «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό ένα στολίδι στα βουνά που υπολειτουργεί και με το ταρτάν του εθνικού σταδίου στίβου στο ΓΣΠ που είναι σε άθλια κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ