Μιχαηλίδης: «Όταν ο κόσμος άναβε κάρβουνα, εμείς υπογράφαμε…»

Για τις αλλαγές που προέκυψαν στα δελτία υγείας αλλά και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έργα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού μίλησε (Super Sport FM 104.0) ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά:

Για τα δελτία υγείας: «Σπαταλήσαμε πολλές ώρες για να διορθώσουμε τα κενά που υπήρχαν. Τώρα υπάρχει μια πιο σωστή διαδικασία η οποία έχει κύριο σκοπό την υγεία των αθλητών. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των αθλητών. Αν συμβεί κάτι, ούτε τα αεροδρόμια, ούτε τα λιμάνια θα μας χωράνε. Κάνουμε προσπάθειες και σκέψεις να έχουμε συνεργείο αξιολόγησης και Σάββατο πρωί, έστω για δύο ώρες. Θέλουμε να έχουμε ένα συνεργείο για την εσχάτη των περιπτώσεων. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε διορθώσει αρκετά πράγματα. Ελπίζω να συνεργαστούν όλοι».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Χωρίς μεγάλα λόγια και πολλή δημοσιότητα γίνονται τα έργα. Δεν έγινε αναστολή των εργασιών, προχωράνε κανονικά. Ήμουν το Σάββατο εκεί, έκανα μια επίσκεψη. Συνεχίζεται η δουλειά, μίλησα και με τον υπεύθυνο του έργου και σε μια βδομάδα αναλαμβάνουν την επίβλεψη του έργου τα δημόσια έργα. Στις 14 Αυγούστου, όταν ο κόσμος άναβε τα κάρβουνα ήμασταν στο Σπύρος Κυπριανού, είχαμε μια συνάντηση με τα σωματεία, υπογράφηκε η συμφωνία και αναλαμβάνουν τα δημόσια έργα την επίβλεψη. Μάθαμε να φυλάμε τα ρούχα μας. Φυσιολογικά θα υπάρξει καθυστέρηση κάποιων μηνών στην υλοποίηση του έργου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ