aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜιχαηλίδης: «Διαγωνισμός για την ονομασία του γηπέδου – Έτοιμο Αύγουστο του 2022»

Μιχαηλίδης: «Διαγωνισμός για την ονομασία του γηπέδου – Έτοιμο Αύγουστο του 2022»

Τους λειτουργούς των Μέσων Ενημέρωσης ξενάγησε στο υπό ανέγερση γήπεδο της Λεμεσού η ηγεσία του ΚΟΑ. Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης και οι συνεργάτες του αφού επιθεώρησαν το πρωί της Παρασκευής την πορεία των έργων με ευχαρίστηση σημείωσαν πως το χρονοδιάγραμμα τηρείται πιστά. Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022 και θα είναι έτοιμο για χρήση τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 13.000, ενώ για την ονομασία του ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την άποψη του ΚΟΑ ότι δεν πρέπει να είναι «Limassol Αrena», αλλά να γίνει διαγωνισμός όπως και στο εξωτερικό.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

«Τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται πιστά. Ιούνιο του 2022 παραδίδεται το γήπεδο και Αύγουστο του 2022 θα είναι έτοιμο για αγώνες. Ο λόγος που θα υπάρχει αναμονή μερικών μηνών είναι ο χλοοτάπητας, θα τοποθετηθεί τον Μάιο και θα είναι έτοιμος, γύρω στους τρεις και κάτι μήνες μετά. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τον ζήλο που επιδεικνύεται για την ολοκλήρωση του όλου έργου. Ο ΚΟΑ είναι θεματοθέτης του όλου έργου, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ανδρέα Μιχαηλίδη και ακολούθως ερωτήθηκε για την ονομασία του γηπέδου.

«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την ονομασία του γηπέδου. Η άποψη του ΚΟΑ είναι πως πρέπει να μην είναι “Limassol Αrenα”. Άποψή μας είναι να γίνει διαγωνισμός για την ονομασία του γηπέδου, όπως γίνεται και στο εξωτερικό».

Σχετικά με το οδικό δίκτυο, είπε:  «Το οδικό δίκτυο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα υπάρχουν τέσσερις είσοδοι και έξοδοι. Έχω ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών για να συζητήσουμε το όλο θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ