aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜία σ-έξι «Κυρία» μόνη στην κορυφή! (vid & pics)

Μία σ-έξι «Κυρία» μόνη στην κορυφή! (vid & pics)

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το βράδυ της Κυριακής (27/10) η Ανόρθωση. Η «Κυρία» πέρασε σαν «σίφουνας» από το Μακάρειο κερδίζοντας με το εμφαντικό 6-0 την Δόξα, έχοντας σε μεγάλα κέφια τους Ράγιος – Καταράβα και πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η ομάδα της Αμμοχώστου με 14 βαθμούς μετά την τέταρτη νίκη της σε έξι αγώνες, καθώς υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς παρέμεινε η Δόξα, η οποία σήκωσε λευκή πετσέτα, παραδόθηκε στις ορέξεις της Ανόρθωσης και συνεχίζει να απογοητεύει. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ντούρις (36’, 86’) και από ένα οι Ράγιος (10’), Κατσαράβα (53’), Σίλντενφελντ (58’) και Νταουσβίλι (79’).

Παράσταση για έναν ρόλο

Επιθετικός μονόλογος της Ανόρθωσης ήταν η αναμέτρηση στο Μακάρειο. Η «Κυρία» πήρε προβάδισμα με πλασέ του Ρούβεν Ράγιος (πέμπτο φετινό) στο 10’, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κάτσαράβα. Ο Γεωργιανός στο 36’ πιστώθηκε δεύτερη ασίστ με τον Ντούρις να χρίζεται σκόρερ.

Στο 53’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ράγιος με μία εκπληκτική no look πάσα στο 53’ έβγαλε τετ-α-τετ τον Κατσαράβα, ο οποίος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκρεμλς για το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σίλντενφελντ να προσθέσει τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με  τον Κροάτη μετά από σέντρα ακριβείας του Ράγιος να γράφει με κεφαλιά το 4-0.

Στο 79’ ο «κεραυνός» του Νταουσβίλι κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Γκρεμλς στο πιο εντυπωσιακό γκολ της βραδιάς, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ντούρις στο 86’. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως τρεις παίκτες (Ντούρις, Κατσαράβα, Νταουσβίλι) σκόραραν για πρώτη φορά φέτος, ενώ έσπασε και η «κατάρα» που ήθελε τους φορ να μην σκοράρουν στο πρωτάθλημα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στάδιο: Μακάρειο

Δόξα (Ματθαίος Πιππίας): Γκρεμλς, Μέσκα, Μουχτάρης, Ντερβίτ, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Φιντέλις, Λουίς Κάρλος, Καρλίτος, Ασαμόα, Καρλάο (46′ Ίταλο).

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν (57′ Νταουσβίλι), Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος (75′ Βασιλακάκης), Μανθάτης (66′ Ιωάννου), Ντούρις, Κατσαράβα.

Σκόρερ: 10′ Ράγιος, 36′ 86′ Ντούρις, 53′ Κατσαράβα, 58′ Σίλντενφελντ, 79′ Νταουσβίλι

Κίτρινες: Μέσκα, Λουίς Κάρλος

Αποβολές:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Τέταρτος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ