aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜια… πισινή για τον Φουστάρ

Μια… πισινή για τον Φουστάρ

Ο Ιβάν Φουστάρ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό στη χθεσινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας. Εντούτοις, με όσα είδαν τα μάτια τους στην τρέχουσα σεζόν, οι ερυθρόλευκοι κρατούν μια… πισινή αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Διότι δεν ήταν λίγες οι φορές που αναβλήθηκε την υστάτη το ντεμπούτο του Κροάτη στην τρέχουσα σεζόν.

Εκτός πλάνου για το παιχνίδι με τους κιτρινοπράσινους, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος» βρίσκεται ο Μαουρίσιο Κορντέιρο, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα δοκιμάσει από εβδομάδας να ενταχθεί σε φουλ ρυθμό. Όσο για τον Τόνια Τίσντελ, βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Τι μένει για να αισθάνεται πιο άνετα ο Ελλαδίτης προπονητής; Να επιστρέψουν δίχως προβλήματα οι διεθνείς. Ο Φαρσάντ Νουρ αναμένεται έχοντας στην πλάτη του δύο 90λεπτα με το Αφγανιστάν (Ινδία 1-1, Κατάρ 0-1). Οι Ιωάννης Κωστή, Κύπρος Χριστοφόρου και Τάσος Κίσσας ολοκλήρωσαν ψες τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ανδρών, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Γιώργο Ποντικό, Θωμά Νικολάου και Λεύτερη Χατζηκωνσταντή με την Εθνική Νέων. Όσο για τον Θεοδόση Σιαθά, επέστρεψε ήδη, καθώς η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή με τη Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ