aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μεταμεσονύχτιες μετεγγραφές!

Ποδοσφαιριστής του Ερμή είναι ο Ίμπσον ντε Μέλο. Η ομάδα της Αραδίππου ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα του Βραζιλιάνου ακράιου επιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Πάφος FC.

«Καλωσορίζουμε τον Ίμπσον ντε Μέλο στην ομάδα μας καθώς είναι η νέα μεταγραφή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο  και φυσικά του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «φτεροπόδαρων». Υπενθυμίζουμε πως κάτι παρόμοιο έγινε και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αλφόνσο Αρτάμπε.

ibson de melo

Ο Ντε Μέλο όταν πρωτοήλθε φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Άχνας όπου σε 25 συμμετοχές είχε πετύχει δύο τέρματα. Πέρσι ξεκίνησε στην Αγία Νάπα (16/1) και ακολούθως στην Πάφο (19/1), καταγράφοντας στο ενεργητικό του θετικές εμφανίσεις.

Ο Ερμής θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας και άπαντες ευελπιστούν ότι ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός θα είναι σε θέση να δώσει σημαντικές βοήθειες.

Βέβαια, οι προσθήκες στον Ερμή δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει μπόλικος δρόμος εξάλλου να διανυθεί ώστε να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Η αποχώρηση του Γουίκς για ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αποτελεί πλήγμα και επιβάλλεται να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του. Αυτό είναι ένα στοίχημα για την ομάδα που καλείται να βρει παίκτη τέτοιας αξίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «φτεροπόδαροι» είναι δεδομένο πλέον ότι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Κύπρο, ενώ για τη νέα σεζόν θα χρησιμοποιούν ως έδρα τους το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα στάδιο, στο οποίο ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να προσελκύσουν και περισσότερους χορηγούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ