aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μετά τον Ταραλίδη… το χάος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάναμε πολλές φορές αναφορά στην μεγάλη αδυναμία που παρουσιάζει ο Ερμής τη φετινή σεζόν στο σκοράρισμα. Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει. Πρώτος σκόρερ δεν είναι επιθετικός αλλά ο Γιάννης Ταραλίδης.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός αν και έχει συμπληρώσει τα 37 του και βαδίζει στα 38 του χρόνια, δείχνει ότι είναι ποδοσφαιριστής που ακόμη και σε αυτή τη ηλικία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα είναι η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του. Με τη φανέλα του Ερμή μετρά 97 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και με άλλες τρεις θα πιάσει 100άρι.

Ο Ταραλίδης είναι η ψυχή της ομάδας και ο παίκτης που έχει διασωθεί στην τρέχουσα σεζόν. Ακόμη και σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας της Αραδίππου, ενδέχεται η διοίκηση να θελήσει να κρατήσει τον Ελλαδίτη για να ηγηθεί της προσπάθειας επανόδου στα σαλόνια. Πέρασαν αρκετοί ακριβοπληρωμένοι παίκτες και φέτος αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν, ενώ ο Ταραλίδης τους έχει βάλει όλους γυαλιά. Ο Ερμής θα αναμετρηθεί με την εθνική Ελπίδων, την Τρίτη στις 11:30 στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ