aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μετά τον Σάλαϊ, θέλει τον Ακιντόλα!

Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Χατάισπορ είναι ο Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός απασχόλησε έντονο το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ το περασμένο Καλοκαίρι, καθώς οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι διεκδίκησαν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει ο Μίντιλαντ αφού «ζύγισε» τα οικονομικά δεδομένα επέλεξε να παραχωρήσει γι’ άλλη μία φορά τον ταχύτατο ποδοσφαιριστή ως δανεικό με προορισμό αυτή τη φορά την Τουρκία. Ο Ακιντόλα αγωνίστηκε στα 28 από τα 33 παιχνίδια της Χατάισπορ, εκ των οποίων τα 27 ως βασικός, πέτυχε έξι γκολ και πιστώθηκε τέσσερις ασίστ.

Αν και νεοφώτιστη η ομάδα του Ακιντόλα είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 21 ομάδων, και απέχει εννέα βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του Νιγηριανού εξτρέμ δεν περνούν απαρατήρητες από τους πιο ισχυρούς Συλλόγους της χώρας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπου παρακολουθείται από την Φενέρμπαχτσε.

Σημειώνεται πως αγωνίζεται ως δανεικός στη Χατάισπορ από την Μίντιλαντ έως το τέλος της σεζόν και σε πρόσφατες δηλώσεις του απέκλεισε κάθε ενδεχόμενης επιστροφής στο δανέζικο Σύλλογο, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ο πρώην άσος της Ομόνοιας θα κάνει το άλμα στην καριέρα του με μετεγγραφή στη Φενέρμπαχτσε και εάν θα συναντήσει εκεί τον Ατίλα Σάλαϊ, για τον οποίο ηχούν μετεγγραφικές «καμπάνες» εδώ και μέρες με τη Λέστερ να εμφανίζεται έτοιμη να τον αγοράσει έναντι 25.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ