Το τμήμα σκαούτινγκ του Άρη, πρέπει να έπιασε δουλειά σε εντατικό ρυθμό. Μετά τις πληροφορίες για το ενδιαφέρον για τον 28χρονο Ιταλό αμυντικό Ραούλ Πετρέτα, άλλος ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Πρόκειται για τον Μπρένο Αλμέιδα του Εθνικού Άχνας, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γνωστές οι ικανότητές του, εδώ και ενάμιση χρόνο από τη θητεία του στο Δασάκι. Στην τρέχουσα σεζόν, μάλιστα, έχει φτάσει τα τρία γκολ σε 11 ματς.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά οι διοίκηση των Αχνιωτών δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακίνησή του, από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φτάνει βέβαια, να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και για τον ίδιο μια μετεγγραφή στον Άρη, θα αποτελούσε, άλμα στην καριέρα του.
Οι «Ταξίαρχοι» θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση πριν την τελευταία αναμέτρηση για το 2025 με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Οι τρεις βαθμοί είναι ο μοναδικός τους στόχος.














