aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜετά τον Κόπριβες, ο Μίνιο!

Μετά τον Κόπριβες, ο Μίνιο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι αποφασισμένος να εξετάσει εξονυχιστικά κάθε ποδοσφαιριστή που προτείνεται, προτού ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Το έδειξε πριν από έναν χρόνο ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας και το δείχνει και φέτος. Απόδειξη, έχουν ήδη προταθεί αξιόλογα ονόματα, αλλά δεν βιάστηκε να πει το «ναι». Αντιθέτως, συνεχίζει τη μελέτη, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, ώσπου να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σε κάθε θέση.

Εξ ου και μετά τον Γιαν Κόπριβετς, για τον οποίον αναφερθήκαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ελλαδίτης προπονητής δεν τρελάθηκε στο άκουσμα του ονόματος Ρουβέν Μίνιο. Ο γνώριμος Καταλανός τερματοφύλακας πήρε την κάτω βόλτα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) με τη φανέλα της ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2017. Αποκτήθηκε από την Αλμπαθέτε, αλλά έφυγε δίχως να γράψει συμμετοχή και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μετεγγραφή στην Ιάσι. Στη ρουμανική ομάδα δεν καθιερώθηκε και έκλεισε τη σεζόν 2018-19 με δέκα συμμετοχές.

Όπως και να έχει, προς το παρόν οι Πουρσαϊτίδης και Παπαϊωάννου συνεχίζουν το ψάξιμο και το καλοκαίρι προμηνύεται… μεγάλο για τους ερυθρόλευκους. Πέρα από τη θέση του τερματοφύλακα, συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή και την επίθεση (σέντερ φορ και εξτρέμ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ