aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜετά τον Κα, έρχονται άλλοι τέσσερις

Μετά τον Κα, έρχονται άλλοι τέσσερις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όγδοο απόκτημα του Ολυμπιακού ο Φαμπρίς Κα Ενκγό. Πρόκειται για Καμερουνέζο ακραίο επιθετικό, 23 ετών, ο οποίος βρισκόταν την περασμένη τετραετία στην Πορτογαλία. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ουνιάο Λεϊρία, καταγράφοντας 45 συμμετοχές και έξι γκολ. Προηγουμένως, αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια στην Πενελένσε, μετρώντας 30 εμφανίσεις και εννιά τέρματα. Την περίοδο 2014-15 πέρασε από τη γαλλική Σεντ Λιγκέρ.

Η απόκτησή του ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι. Ο Κα, όπως και ο Μάριο Κίρεφ, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην Κύπρο, το πρωί πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους μαυροπράσινους.

Οι αφίξεις, όμως, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον σύλλογο της πρωτεύουσας. Οι Τακτακαλίτες περιμένουν Βαζιλιάνο φορ, φέρνουν Κολομβιανό για να δοκιμαστεί, ενώ αναμένονται επίσης άλλοι δύο ποδοσφαιριστές εντός της εβδομάδας. Προς το παρόν, εκτός από τους Κα και Κίρεφ, αποκτήθηκαν οι Κίκο, Πάβολ Μπάιζα, Σαμπίνια, Εγιόνγκ Ενόχ, Γιώργος Οικονομίδης και Πάρης Ψάλτης. Επίσης στο έμψυχο δυναμικό παρέμειναν από την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου οι Ρόμο, Ροτζέιρο, Νάνι, Α. Παχίπης και Αντωνίου.

Κατά πάσα πιθανότητα, την άλλη εβδομάδα θα οριστεί η ανοιχτή προπόνηση, κατά την οποίαν τα νέα αποκτήματα θα έχουν την πρώτη επαφή με τους φίλους του Ολυμπιακού. Άλλωστε, στις 18 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Βουλγαρία, όπου θα βάλει ο Πάμπος Χριστοδούλου τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ