aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜέσα σε όλα, άσκηση «Απόλλων 2019» στο γήπεδο της Ανόρθωσης!

Μέσα σε όλα, άσκηση «Απόλλων 2019» στο γήπεδο της Ανόρθωσης!

Η συμμετοχή του τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Απόλλωνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της αθλητικής και όχι μόνο επικαιρότητας. Η καταγγελία των γαλάζιων της Λεμεσού στην Αστυνομία έδωσε νομική πτυχή στο θέμα με τις δύο ομάδες να παίζουν… τρίτο ημίχρονο.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση και την Τετάρτη βρέθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ για να πάρει καταθέσεις από υπάλληλους του οργανισμού, ενώ μέσα σε όλα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητα με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ 2019» στο κλειστό της Ανόρθωσης στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ 2019», θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, 2019 από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο». Η άσκηση θα αρχίσει στις 9 το πρωί και σε αυτή θα λάβουν μέρος μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ.

Το σενάριο της άσκησης αναφέρεται σε ένοπλο επεισόδιο απαγωγής, με ομήρους.

Ως εκ τούτου, πληροφορείται το κοινό ότι,  όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ