Μερκής: Στην πίκρα του έδειξε ότι δεν ξεχνά την εμπιστοσύνη του Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολλές φορές ο Γιώργος Μερκής λόγω έχει παρεξηγηθεί για τον παθιασμένο τρόπο που αγωνίζεται με αποτέλεσμα να βρεθεί στο «στόχαστρο» οπαδών. Η κίνησή του στο τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση όταν έτρεξε να προστατεύσει τον Τιμουρ Κετσπάγια και κατ’ επέκταση την Ανόρθωση στο επεισόδιο με τον Οκριασβίλι, παρά την πίκρα από την ήττα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Παρά το γεγονός πως το επεισόδιο αφορούσε την αντίπαλη ομάδα ήταν ο πρώτος που έτρεξε να συγκρατήσει τον προπονητή της Ανόρθωσης, ο οποίος ήταν έξω φρενών με τη συμπεριφορά του συμπατριώτη του άσου.

Ο έμπειρος αμυντικός απέδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν ξεχνά όσους τον στήριξαν. Πριν πάει στον ΑΠΟΕΛ πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα στον Απόλλωνα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προπονητής τότε του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να τον εμπιστευτεί δίνοντάς του την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τον στήριξε και αυτός με τη σειρά του το ανταπέδωσε στο γήπεδο, αφού η θητεία του στον ΑΠΟΕΛ δικαιώνει τον Κετσπάγια για την επιλογή του να τον πάρει στον «Αρχάγγελο». Κατάφερε με την προσωπικότητά του να γίνει βασικό γρανάζι στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ