aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μέλι» έχει ο ΑΠΟΕΛ;

«Μέλι» έχει ο ΑΠΟΕΛ;

«Μέλι» έχει ο ΑΠΟΕΛ για τους παράγοντες άλλων ομάδων, δεν εξηγείται αλλιώς. Για μικρομεσαίες ομάδες μιλάμε έτσι; Επειδή των θεωρητικά μεγάλων ομάδων λόγω σοβαρότητας και ανταγωνισμού δεν μιλάνε δημόσια για τους γαλαζοκίτρινους.

Ανά καιρούς, είχαμε -και ακόμα έχουμε- τον πρόεδρο της Δόξας και γνωστό μάνατζερ, Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα», πλέον είναι και ο «γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος» του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος αποθεώνει τους περσινούς πρωταθλητές. Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας μάλιστα και τη σιγουριά του πως στο τέλος της σεζόν θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Τι μας ενδιαφέρει; Καθόλου δεν μας ενδιαφέρει… Ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Απλά στον κόσμο και στους παράγοντες των υπολοίπων ομάδων δεν αρέσει αυτό που γίνεται. Και ο κόσμος -o σοβαρός-, που έστω λίγο αγαπάει ακόμη το κυπριακό ποδόσφαιρο και ελπίζει σε καλύτερες μέρες μακριά από προκαταλήψεις, αντιδρά σε κάτι τέτοια στα Social Media. Και τους ξενίζει, όλους, σε μεγάλο βαθμό μάλιστα.

«Μέλι» έχει ο ΑΠΟΕΛ; Διερωτάται εύκολα κάποιος. Για τους παίκτες ναι, ασφαλώς, αφού πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου με σούπερ διακρίσεις σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για κάποιους παράγοντες άλλων ομάδων όμως, τι εξυπηρετά να εκφράζουν δημοσίως τη σιγουριά τους ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Βέβαια, σημασία έχει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Και το αποτέλεσμα στο Μακάρειο η αλήθεια είναι πως έκανε αρκετούς να… καταπιούν τη γλώσσα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ