aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜεγαλύτερη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Μεγαλύτερη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ([email protected])

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00-19.00)

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο τόπος είναι η εκνευριστική αφέλεια ορισμένων ανθρώπων. Θα περίμενε κανείς να ήταν σοβαροί στις τοποθετήσεις και πολύ περισσότερο στις ενέργειές τους.

Είναι δε χαρακτηριστική η περίπτωση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη, για τα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της ισπανικής Confidencial. Με μια μονοκονδυλιά υποβίβασε τις σοβαρές καταγγελίες σε κουτσομπολιό. «Ήταν ένα κουτσομπολιό που έφτασε στ’ αφτιά των Ισπανών και το μετέδωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ανεξάρτητα με το ισπανικό δημοσίευμα, είναι για να διερωτάται κάποιος αν τελικά οι… ταγοί της ΚΟΠ θέλουν να βοηθήσουν στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Αν δεν θέλουν και ενοχλούνται από τη συγκυρία που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, είμαστε πρόθυμοι να το ακούσουμε και να ξέρουμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι με τους άλλους. Να εκδοθεί μια σχετική ανακοίνωση ότι γουστάρουμε τον «στάβλο», τον υπόκοσμο, τη φοροδιαφυγή, τα στημένα κ.λπ.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι κρίμα η Πολιτεία διά των Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Σαββίδη, Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη, αρχηγών κομμάτων, ΠΑΣΠ, προπονητών, φιλάθλων κ.λπ. να σπαταλούν οι μεν χρήματα του φορολογούμενου πολίτη και οι δε φαιά ουσία και αγωνία κατά πόσο θα αποβληθούν κάθε λογής παράσιτα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μπορεί όντως να μην υπάρχει κάτι το μεμπτό στα όσα αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, αλλά τουλάχιστον δεν θα έπρεπε ο κ. Λοϊζίδης λόγω και της θέσης του ως θεματοφύλακας του ποδοσφαίρου να απέφευγε την απαξίωση. Ας σεβόταν τουλάχιστον πως είχε εμπλακεί η ισπανική Αστυνομία, η Europol, η Αστυνομία Κύπρου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο Γενικός Εισαγγελέας… Όλοι αυτοί ασχολούνται με κουτσομπολιά; Θα ήταν περισσότερο ωφέλιμο από μέρους του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ να ήταν και ο ίδιος ζεστός για αυτά τα θέματα (όποιοι παράγοντες, διαιτητές ή παίκτες εμπλέκονται σε όλες τις κατηγορίες) έτσι ώστε να δείξει έστω και ακροθιγώς πως επιθυμεί εξυγίανση.

Γιατί με τον τρόπο του, άλλο μήνυμα στέλνει και δεν τιμά τον τίτλο του. Δεν είναι μόνο στη Β’ ή την Α’ Κατηγορία που τα τελευταία χρόνια είχαμε προβλήματα με άνομες ενέργειες. Ούτε σταμάτησαν ποτέ, ακόμη και τώρα που το Red Button πήρε «φωτιά». Στην πιάτσα κυκλοφορεί πως μέσα στον Φεβρουάριο στήθηκαν και άλλοι αγώνες στη Β’ Κατηγορία, ενώ τον ίδιο μήνα στήθηκαν αγώνες φούτσαλ και γυναικείου. Αυτά μπορεί να είναι κουτσομπολιά. Μπορεί και όχι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ