aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜεγάλο βήμα για τον Σίλας, αναλαμβάνει την Σπόρτινγκ

Μεγάλο βήμα για τον Σίλας, αναλαμβάνει την Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με την πορτογαλική «Record» ένα από τα εγκυρότερα έντυπα και διαδικτυακά Μέσα της Ιβηρικής χώρας, κατέληξε στον Ζόρζε Σίλας για τη θέση του προπονητή, μετά από την απομάκρυνση του Μαρσέλ Κάιζερ. Ο 43χρονος Πορτογάλος κόουτς, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «λιονταριών» με την Ρίο Άβε.

Η Σπόρτινγκ, μετά από την αποτυχημένη της προσπάθεια με τους Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού Πειραιώς και Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ, είχε ως εναλλακτική επιλογή των πρώην άσο της ΑΕΛ, της Πάφου και του Εθνικού Άχνας.

Η επιλογή του Σίλας έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας, Φρεντερίκο Βαράντας και έπειτα από συνάντηση που είχαν οι δύο το βράδυ της Τετάρτης (25/9), επήλθε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Μπελενένσες. Στην Μπελενένσες, ο Σίλας είχε αντικαταστήσει τον Ντομίνγκος Πασιένσα που εργάστηκε για… ένα φεγγάρι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πασιένσια συμφώνησε στις 20 Απριλίου του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο τον Ιανουάριο του ’18 απολύθηκε για να αναλάβει ο Σίλας που αποχώρησε από την Μπελενένσες στις 4 του τρέχοντος μήνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σίλας βρέθηκε μία ανάσα από την Μπράγκα το περασμένο Ιούλιο, μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Περέιρα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του Σίλας η Σπόρτινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ