aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, με το ένα πόδι στα πλέι-οφ (pics & vids)

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, με το ένα πόδι στα πλέι-οφ (pics & vids)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Ντιναμό Μινσκ σε αγώνα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, πραγματοποιώντας παράλληλα μία πολύ καλή εμφάνιση και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση και στο 3’ είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Φλοριάν να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά μπροστά σε κενή εστία. Στο 35’ η Ντιναμό Μινσκ είχε την δική της ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν η κεφαλιά του Γκάλοβιτς πέρασε μόλις έξω. Η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 42’, η οποία ήταν και καλύτερη αγωνιστικά μέχρι τότε, όταν ο Τέτε με μία πολύ έξυπνη λόμπα έστειλε την μπάλα πάνω από τον Κλίμοβιτς.


Tete GOAL HD – AEK Larnaca (Cyp) 1-0 Din… από 87taras

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν έχασε τον ρυθμό της και στο 65’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Χέφελ να περνά μόλις πάνω από την εστία της Μινσκ. Πέντε λεπτά αργότερα (70’) ο Χέφελ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με το πολύ καλό του σουτ να φτάνει στον Κλίμοβιτς, αλλά να του ξεφεύγει και να καταλήγει στα δίκτυα.


Hector Hevel Goal HD – AEK Larnaca (Cyp) 2… από RussellLerman

Ο επαναληπτικός αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Μινσκ στην Λευκορωσία και στο στάδιο «Τράκτορ» είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (3/8, 18:00).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μόισοφ, Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα, Χέφελ (73′ Τομάς), Αντωνιάδης, Τρισκόφσκι, Τέτε (78′ Ακοράν), Φλοριάν (90′ Μυτίδης).

Ντιναμό Μινσκ (Σεργκέι Γκουρένκο): Κλίμοβιτς, Γκάλοβιτς, Κουζμένοκ, Σατσίβκο, Όστρουχ, Νόγιοκ, Μπεγκούνοφ (46′ Κάρποβιτς), Λέκοβιτς, Κβαστσίνσκι (68′ Κλιόμπας), Λούκιτς (73′ Νίκολιτς), Σαρόκα.

Σκόρερ: 42′ Τέτε, 70′ Χέφελ.

Κίτρινες: Σατσίβκο.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: «ΑΕΚ Αρένα».

Διαιτητής: Πετρ Αρντελεάνου.

Βοηθοί Διαιτητές: Μάρτιν Βίλτσεκ και Πετρ Μπλάζεχ.

Η ζωντανή περιγραφή της αναμέτρησης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ