aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜεγάλη μάχη στο «Αμμόχωστος»

Μεγάλη μάχη στο «Αμμόχωστος»

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το αποψινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» μεταξύ του Ερμή και της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα της Αραδίππου, που θα είναι τυπικά γηπεδούχος, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, θα επιδιώξει να τα ξεπεράσει και να πάρει το τρίποντο.

Στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Δασκαλάκης, όμως οι «φτεροπόδαροι» είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση προπονητή. Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο ο Πορτογάλος Ζοάο ντε Ντέους. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, την ισπανική Θεούτα, στις Φαρένσε, Ατλέτικο Κλαμπ, Ολιβεϊρένσε, Ζιλ Βιθέντε, Σπόρτινγκ Β’ και Νασιονάλ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι Μαλόν, Κεϊτά και Κουατσίκα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αραμπατζής, Γεωργίου, Γκουλόν.

Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στοχεύει στην τέταρτη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα ώστε να πάρει επιπρόσθετη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Ο Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει στον τραυματία Μιντίκκη και στον τιμωρημένο Γκολομπάρτ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ