aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜέχρι να καταλάβουν τι γινόταν…

Μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρέθηκε σε άσχημη νύκτα και η ήττα ήλθε φυσιολογικά. Από το στήσιμο της ομάδας και τις επιλογές που έγιναν στο αρχικό σχήμα, κάτι άλλο περίμενε ο Νικόλας Μαρτίδης, αλλά στο τέλος δεν του βγήκε τίποτε. Ο Άρης δεν είχε πάθος και οι παίκτες του μέχρι να καταλάβουν τη σημασία και τη δυσκολία του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν από το 52’ με 3-0!

Ειδικότερα μεσοαμυντικά, οι πράσινοι ήταν κάτω του μετρίου, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να κάνει πολλές επιθέσεις. Το κέντρο της άμυνας έμπαζε, ενώ και επιθετικά ήταν αδύνατοι με τριάδα τους Σκούρτη, Μαραγκουδάκη και Παύλου. Φάνηκαν πολλές αδυναμίες προχθές βράδυ και η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει τις λύσεις και να διορθώσει κάποια στοιχεία. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και ο Άρης έχει άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο την Κυριακή, με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ο Νικόλας Μαρτίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές και στις τρεις γραμμές, ενώ απώλεια θεωρείται η απουσία του Ροζέριο που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η θέση του Άρη στον βαθμολογικό πίνακα είναι επισφαλής και θα χρειαστούν και άλλοι βαθμοί για να νιώσει ασφάλεια. Είναι στο +4 από τη Δόξα, αλλά και στο -8 από την Καρμιώτισσα που είναι πιο πάνω. Συνεπώς οι πράσινοι για να αισθάνονται ασφαλείς, θα πρέπει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να μαζέψουν αρκετούς βαθμούς στα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ