aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Με υψηλή ένταση από την αρχή»

«Με υψηλή ένταση από την αρχή»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Ζέλικο Κόπιτς. Ο προπονητής της Πάφος FC τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι μετά από τη νίκη στο Παραλίμνι. Προετοιμάσαμε τα παιδιά για να παίξουν με υψηλή ένταση από την αρχή ώστε να δείξουν το πάθος που έπρεπε για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Τον χάσαμε μόνο στα τελευταία στάδια των δύο ημιχρόνων και εκεί παρουσιάστηκαν κάποιοι κίνδυνοι. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από την απόδοσή μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού».

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, που είχε την ευθύνη του κοουτσαρίσματος στον πάγκο του Ερμή, είπε μετά το τέλος του ματς: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Είναι μια ομάδα σε ανώτερο επίπεδο από εμάς. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δίνουμε ό,τι μπορούμε για την ιστορία του Ερμή. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι από την αρχή και ίσως αν δινόταν το πέναλτι, να μπορούσαμε να μπούμε σε αυτό. Τουλάχιστον κερδίσαμε τρία παιδιά και αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι το φινάλε, δηλαδή να δούμε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ