aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜε τι τιμωρίες απειλείται η Ανόρθωση αν δικαιωθεί ο Απόλλων

Με τι τιμωρίες απειλείται η Ανόρθωση αν δικαιωθεί ο Απόλλων

Η διοίκηση της «Κυρίας» δεν ανησυχεί για την ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλων κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, καθώς θεωρεί ότι ο Φρανσίς Ουζόχο αγωνίστηκε νομότυπα, τόσο αναφορικά με την εγγραφή του στο μητρώο της ΚΟΠ, όσο και για το δελτίο υγείας του και ότι αυτό εκδόθηκε με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Πολύ περισσότερο διότι με αυτή τη διαδικασία, ο διαιτητής επέτρεψε στον διεθνή Νιγηριανό τερματοφύλακα να αγωνιστεί κανονικά, αφού ήταν εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνα κι είχε δελτίο Υγείας, όπως προνοεί η προκήρυξη της ΚΟΠ.

Μπορεί στην ομάδα της Αμμοχώστου να μην ανησυχούν, όμως εάν δεν πάρουν και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που να τους δικαιώνει, δεν μπορούν να αισθάνονται σιγουριά.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Απόλλων τότε η Ανόρθωση θα χάσει τους τρεις βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και θα της αφαιρεθούν άλλοι έξι. Δηλαδή από τους 30 που είναι σήμερα θα πάει στους 21 και θα βρεθεί εκτός εξάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ