aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε τα λεφτά δεν αγοράζεις τίτλους

Με τα λεφτά δεν αγοράζεις τίτλους

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γκουρού του ποδοσφαίρου για να διαπιστώσει το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι ο Αλεξάντερ Κακόριν. Αναντίλεκτα, η παρουσία του Ρώσου επιθετικού ανεβάζει επίπεδο τον Άρη και μόνο τυχαία δεν είναι η συζήτηση γύρω από το όνομά του. Στην ομάδα της Λεμεσού διαμηνύουν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον σπουδαίο επιθετικό της Φιορεντίνα. Και πολύ καλά θα κάνουν, προσθέτουμε εμείς.

Όμως, το στοίχημα για να παραμείνει ο Άρης σε πρωταγωνιστική τροχιά και τα επόμενα χρόνια είναι να εντοπίσει νέους… Μπαμπίκα, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μπράουν, Μποάκι και Πηλέα. Δηλαδή, ποδοσφαιριστές που ήλθαν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και άλλοι «σκαρταρισμένοι» από κυπριακές ομάδες. Μαγκιά του Άρη, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων με οικονομική ευρωστία, δεν είναι οι μετεγγραφές ακριβοπληρωμένων παικτών.

Άλλωστε, με το χρήμα δεν μπορείς να αγοράσεις τίτλους και η πορεία της Πάφος FC τα προηγούμενα χρόνια αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα. Επίσης, ο Απόλλων ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, όμως το κουπί στο σκοράρισμα το τραβάει ο Πίττας. Η Ομόνοια, όσο βαθειά κι αν έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Σταύρος Παπασταύρου δεν βρήκε πιο αξιόπιστο σκόρερ από τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ