aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε συνέπεια, μπορεί να ελπίζει η Νέα Σαλαμίνα

Με συνέπεια, μπορεί να ελπίζει η Νέα Σαλαμίνα

Πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της α’ φάσης, η Νέα Σαλαμίνα έχει πιθανότητες να παραμείνει στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας. Το πρόγραμμα δεν είναι απαγορευτικό και αν φανεί συνεπής τουλάχιστον στα βατά παιχνίδια, θα αυξήσει τις πιθανότητές της.

Καταρχάς, θα δώσει τρία παιχνίδια στο «Αμμόχωστος». Τα δύο στα μέτρα της με τον Ερμή και την Αλκή, όχι πως θα είναι εύκολα φυσικά και το άλλο με την Ανόρθωση. Από εκεί και πέρα, δύο φορές θα βγει εκτός Λάρνακας, τη μια με τη Δόξα και το άλλο με την ΑΕΛ, με πιο ρεαλιστικό να φαντάζει το διπλό στο Μακάρειο, δίχως να σημαίνει βεβαίως πως είναι απαγορευτικά τα όνειρα στο Τσίρειο.

Στο «μενού» συμπεριλαμβάνεται και ο επαναληπτικός κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου θα χρειαστεί υπέρβαση για να ανατραπεί το 1-2 του «Αμμόχωστος». Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας ώς το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος: Ερμής (26/1, εντός), AEK (30/1, Κύπελλο, εκτός), Δόξα (3/2), Ανόρθωση (9/2, εντός), ΑΕΛ (16/2, εκτός), Αλκή (23/2, εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ