aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε οδηγό το αήττητο στα πλέι οφ και την «τεσσάρα» στον α’ γύρο

Με οδηγό το αήττητο στα πλέι οφ και την «τεσσάρα» στον α’ γύρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία της στην πέμπτη θέση μετά από 25 αγώνες πρωταθλήματος, δεν είναι καθόλου τυχαία. Η Νέα Σαλαμίνα, η ευχάριστη έκπληξη στην τρέχουσα σεζόν, διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της.

Αυτό θα θελήσει να κάνει και σήμερα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ από την οποία δέχθηκε την τελευταία της ήττα. Ήταν 17 Φεβρουαρίου, όταν οι ερυθρόλευκοι έχασαν στο Τσίρειο με 3-2. Έκτοτε μεσολάβησαν τέσσερα ματς, στα οποία κέρδισαν μια φορά και στα άλλα τρία έμειναν στην ισοπαλία.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, έχοντας ως οδηγό το αήττητο στα τελευταία τέσσερα ματς, μάλιστα τα τρία ήταν στα πλέι οφ απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (1-1), Ομόνοια (0-0) και ΑΕΚ (1-0), αλλά και στην «τεσσάρα» που φιλοδώρησαν τη σημερινή αντίπαλό τους στο μεταξύ τους ματς για τον α’ γύρο (4-1). Γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα αλλά έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και πιστεύουν πως είναι σε θέση να πανηγυρίσουν και πάλι απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει επιλογές, παρόλο που οι Τίνστελ και Σιαθάς κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι. Ο πρώτος, που ήταν στο αρχικό σχήμα στο ματς με την ΑΕΚ, αν δεν αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Ελουντού. Ενδεχομένως να είναι και η μοναδική αλλαγή.

Πιστός στο σχηματισμό 3-4-3 ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, θα παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος» τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κάτω από τα δοκάρια ο Βεσελόφσκι. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελούν, από δεξιά προς αριστερά, οι Φουστάρ, Τζολοβαρτ και Χριστοφόρου. Στη μεσαία γραμμή, οι Νουρ και Μαργκάσα στον άξονα και οι Μιντίκκης και Κορέια στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην επίθεση θα πάρουν θέση οι Ελουντού και Τιάγκο ως ακραίοι και ο Ονουέγκμπου στην κορυφή.

Στη Νέα Σαλαμίνα αναμένουν μαζική παρουσία του κόσμου τους, για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να φθάσει σε άλλη μια νίκη αλλά και συμβάλλοντας οικονομικά ώστε να ξεπεράσει το σωματείο τον σκόπελο των Κριτηρίων Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ