aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε νέο φύλακα-άγγελο

Με νέο φύλακα-άγγελο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ματέους Ταουντούλ υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τη Φολγκόρε. Δύο συμμετοχές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι τελευταίες του με τη φανέλα των κιτρινοπρασίνων.

Παρά το γεγονός ότι δηλώθηκε στον κατάλογο για τις αναμετρήσεις με την Κλίφτονβιλ, σήμερα τον περιμένει ο Νικόλας Μαρτίδης στην προπόνηση της ΑΕΖ. Όπως γράψαμε ξανά, θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Ζακακίου.

Επομένως, τα φώτα στρέφονται σε δύο άλλους τερματοφύλακες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Βόρεια Ιρλανδία. Για το πρώτο ματς στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Σόλιτουντ, ένας εκ των Ρουβέν Μινιό και Μικέλ Σαϊθάρ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο του Μινιό, ο οποίος αποκτήθηκε για να αναπληρώσει το κενό του Τόνιο Ραμίρεθ. Αν ο νεοαποκτηθείς κίπερ πείσει τον Βάσκο προπονητή πως είναι έτοιμος αγωνιστικά, θα γίνει το μεγάλο φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Καταλανός λοιπόν, θα γράψει την πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Παρά το γεγονός ότι κατά τη θητεία του στην Μπαρσελόνα ταξίδεψε σε αποστολές ευρωπαϊκών ματς (όπως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011), δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ούτε καν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μοναδικές εμπειρίες του σε διεθνές επίπεδο, ήταν δύο παιχνίδια της εθνικής Ελπίδων Ισπανίας απέναντι στο Έιρε (1-2) και τη Ρωσία (1-1).

Αναφορικά με τον Σαϊθάρ, όπως προκύπτει από τις τάξεις των Λαρνακέων, εξακολουθεί να τελεί υπό ατμόν και ουσιαστικά… μένει μέχρι να φύγει. Ακόμη δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιό του, ωστόσο από τη στιγμή που αναζητείται τερματοφύλακας από τον Τσάβι Ρόκα, δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Όπως γράψαμε και χθες, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναζητεί κίπερ κάτω των 21 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ