Με λίγα λόγια, ο Παπασταύρου λέει «ας δούμε την αλήθεια κατάματα»

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, χρησιμοποίησε τη φράση του διοικητικού ηγέτη της Ομόνοιας με σκοπό να ξεκαθαρίσει πως από την πανδημία του κορωνοϊού όλοι θα βγουν χαμένοι οικονομικά...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Την άποψη του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη, μετέφερε ως γνωστόν εν ολίγοις ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνική του παρέμβαση.

«Στο τέλος, για να βρούμε μια λύση, πρέπει να φύγουμε όλοι δυσαρεστημένοι», φέρεται να ανέφερε ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής εταιρείας στην Ομόνοια. Με λίγα λόγια, ο κ. Παπασταύρου λέει απευθυνόμενος σε όλα τα υπόλοιπα σωματεία «ας σοβαρευτούμε κι ας δούμε την αλήθεια κατάματα» στέλνοντας το μήνυμα πως είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση, που όποια λύση κι αν βρεθεί σχετικά με το πρωτάθλημα, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσει τους πάντες και όλοι θα βγουν οικονομικά (και όχι μόνο) ζημιωμένοι.

Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς, εννοούσε στις δικές του δηλώσεις και ο πρόεδρος της Εταιρείας Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς μιλώντας χθες στον Active (βρείτε εδώ όσα ανέφερε) στέλνοντας πως η υγεία είναι υπεράνω όλων και όλα όσα υποστούν τα σωματεία, είναι αναπόφευκτα.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, χρησιμοποίησε τη φράση του διοικητικού ηγέτη της Ομόνοιας με σκοπό να ξεκαθαρίσει πως από την πανδημία του κορωνοϊού όλοι θα βγουν χαμένοι οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά και πως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν όλοι. «Αν φύγει κάποιος ευχαριστημένος σημαίνει δεν είναι καλή η λύση. Είναι λίγο παράξενο αλλά πρέπει να βρούμε μια λύση για να επιβιώσουμε», είπε στέλνοντας μηνύματα.