aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜε κόσμο ο τελικός κυπέλλου Ομόνοια – Ανόρθωση στο βόλεϊ

Με κόσμο ο τελικός κυπέλλου Ομόνοια – Ανόρθωση στο βόλεϊ

Στην παρουσία οπαδών της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (31/3, 20:30) ο τελικός του κυπέλλου πετόσφαιρας.

Αν και η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κα. Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου κατά τη διάρκεια των σημερινών ανακοινώσεων που αφορούσαν τα μέτρα της Κυβέρνησης για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους, ανέφερε πως αύριο θα παρθεί και θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη του αγώνα, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως οι δύο φιναλίστ ενημερώθηκαν πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία κόσμου.

Η Ανόρθωση θα έχει την υποστήριξη των 700 οπαδών, οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο, ενώ η Ομόνοια, με τη σύμφωνο γνώμη του σωματείου, θα διαθέσει 500 εισιτήρια στους οπαδούς της, ενώ θα παραλάβει και 50 προσκλήσεις. Οι πράσινοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου, ενώ οι φίλοι της Ανόρθωσης θα καθίσουν στην αντίθετη πλευρά και στο ένα πέταλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ